top of page
Search

Kuidas leida laste kõrvalt aega trenni tegemiseks?

Vahest Sulle kindlasti tundub, et laste, pere ja töö kõrvalt ei leidu 5 minutitki aega enda jaoks ja kui lõpuks vaba moment tekib, siis parema meelega hoopis puhkaksid diivanil kui võtaks trenni tegemise ette. Ning see on täiesti mõistetav.

Samas tead ka seda tunnet, et peeglisse vaadates ei ole rahul pildiga, mida näed ja siis mõtled, et millal asi küll niikaugele jõudis? Oled väsinud ja energia on kadunud, aga Sa tahad jälle tunda ennast oma nahas mugavalt ning rõõmsana.



Kuidas leida aega trennide jaoks – Siin on väike saladus: Sa ei leiagi seda aega, Sa võtad selle aja. Päev on täis erinevaid toimetusi ning kõik omamoodi olulised, aga kui midagi on väga oluline, olgu see siis arsti aeg või tähtis kohtumine, siis Sa lihtsalt võtad selle jaoks aega ja sellest ei kuku kogu maailm kokku. Kõik asjad saavad lõpuks tehtud. Sama kehtib ka trennide puhul. Kui on juba paigas oma rutiin, siis lihtsalt aega leida on keeruline, see aeg tuleb endal võtta. Ja sa oled seda väärt. Ei saa jätta oma tervist unarusse, sest väikesed maailmakodanikud vajavad oma ema terve ja elujõulisena.


Selleks, et trennidega alustada mõtle kõigepealt enda jaoks veel hästi läbi, miks ikkagi trenne teha tahad? Kogu mõtteid ka postitusest "Kuidas motiveerida end kodus trenni tegema ". Alusta rahulikult ja ära ole liiga karm enda vastu. Pane paika graafik, aga anna endale andeks kui mõnikord ei jõua. Näiteks kui laps on haige olnud ja oled täiesti magamata. Oluline on, et saaksid aga kiiresti ree peale tagasi. Ära anna alla, sest head liikumise harjumused on elustiili valik, mida tahad hoida pikalt. Kasuta siin all olevaid nippe, et oma päeva üks hea trenn ära mahutada.


Ühenda trenn igapäeva tegevustega - Kui laps on väike, alusta käruga jalutamas käimisest, tee pikemad ringid ja ühenda meeldiv kasulikuga: kuula mõnda huvitavat raamatut (neid äppe on palju, leia endale sobiv ), kuula head muusikat või lihtsalt naudi liikumist.


Tee trenni koos lastega - Treenimise võimalusi on igal pool: mänguväljakul, aias, pargis, kodus teleka ees. Natuke on vaja loomingulisust ning kaasamise oskust. Lapsed arvavad, et mängid nendega, neil on lõbus ja Sul saab trenn tehtud.


Kasuta tehnika abi - Kasuta online treeningprogramme, siis ei pea Sa kuhugi minema, hoiad kokku aega ja raha ning saad kodus sobival ajal trenn tehtud. On see siis kui lapsed magavad, oma lemmik saadet vaatavad või hoopis omaette mängivad. Ka kiiretest 15-30 min trennidest on abi. Ei pea rassima tunde, et tulemusi saada.


Leia trennikaaslane - Leia sõbranna, kellega koos treenida. Kui teil on ühevanused lapsed, saavad nemad samal ajal koos mängida. Koos tehes on alati lihtsam hoida ennast motiveerituna.


Otsi oma graafikust sobiv aeg - Vaata oma graafikut ja leia aeg, mis enamus päevadel sobiks. Proovi hommikusi treeninguid, kui kõik veel magavad või tee trenni siis, kui keegi saab last valvata.


Proovi mõelda ka nii, trennid ei võta energiat vaid hoopis annavad juurde. See on aeg Sinu jaoks, millal saad ennast maha laadida. Tunned end pärast trenni palju energilisemalt, rõõmsamalt ja enesekindlamalt ning üleüldse õnnelikumana.


292 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page